Εταιρικό Προφίλ

Το 1989 με ιδρυτή τον Αθανάσιο Πρέζα συστήνεται με έδρα το Κιάτο Κορινθίας η «Κ. ΚΑΡΑΜΠΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε» και με το εμπορικό τίτλο ‘Credito’. Η εταιρεία ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα στο χώρο των logistics αποκτά την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία ενώ με την πάροδο των ετών καταλαμβάνει σημαντική θέση στην αγορά και στη συνείδηση των πελατών της.

Η Credito αρχίζει να δραστηριοποιείται στις περιοχές εξυπηρέτησης ως αντιπρόσωπος εταιρειών μεγάλου κύρους όπως οι: Unilever Hellas, 3M, Knorr Best Foods και Ελαϊς. Με την πάροδο των χρόνων επεκτείνει τον κύκλο συνεργατών της με αντιπροσωπείες νέες εταιρειών.

Το 1998 η εταιρεία περιέρχεται στον Αθανάσιο Πρέζα υπό την νομική μορφή της προσωπικής εταιρείας και με το διακριτικό τίτλο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΕΖΑΣ».

Το 1999 αποφασίζεται η μεταφορά της επιχείρησης στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

 

Το 2009 η εταιρεία μετατρέπεται σε ανώνυμη με τον διακριτικό τίτλο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΕΖΑΣ Α.Ε» . Η εταιρεία θα διατηρήσει παρόλα αυτά και τον αρχικό τίτλο ιδρύσεώς της «Credito» ως ένδειξη της αξιοπιστίας, της φήμης και των άριστων σχέσεωνπου διατηρεί στην αγορά.