Εταιρικό Προφίλ

1989
Πρώτα Βήματα

Το 1989 με ιδρυτή τον Αθανάσιο Πρέζα συστήνεται με έδρα το Κιάτο Κορινθίας η «Κ. ΚΑΡΑΜΠΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε» και με το εμπορικό τίτλο “Credito”. Η εταιρεία ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα στο χώρο των πωλήσεων & του εμπορίου αποκτά την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία ενώ με την πάροδο των ετών καταλαμβάνει σημαντική θέση στην αγορά και στη συνείδηση των πελατών της.

Η Credito αρχίζει να δραστηριοποιείται στις περιοχές εξυπηρέτησης ως αντιπρόσωπος εταιρειών μεγάλου κύρους όπως οι: Unilever Hellas, 3M, Knorr Best Foods και Ελαϊς. Με την πάροδο των χρόνων επεκτείνει τον κύκλο συνεργατών της με αντιπροσωπείες νέες εταιρειών.

1998
Αλλαγή Ηνίων

Το 1998 η εταιρεία περιέρχεται στον Αθανάσιο Πρέζα υπό την νομική μορφή της προσωπικής εταιρείας και με το διακριτικό τίτλο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΕΖΑΣ».

1999
Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Το 1999 αποφασίζεται η μεταφορά της επιχείρησης στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της (1200 τ.μ συν χώρους ψύξης) στο Κιάτο Κορινθίας.

2009
Μια Νέα Εποχή

Το 2009 η εταιρεία μετατρέπεται σε ανώνυμη με τον διακριτικό τίτλο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΕΖΑΣ Α.Ε» . Η εταιρεία θα διατηρήσει παρόλα αυτά και τον αρχικό τίτλο ιδρύσεώς της «Credito» ως ένδειξη της αξιοπιστίας, της φήμης και των άριστων σχέσεων που διατηρεί στην αγορά.

2013
Η Νέα Γενιά

Το 2013 με την έλευση της νέας γενιάς στο ενεργό δυναμικό της, η εταιρεία επεκτείνει τους τομείς δραστηριότητάς της και στο νομό Αττικής ανοίγοντας παράλληλα νέους ορίζοντες & προοπτικές για το μέλλον.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support