Νέα

Από 01/01/2020 η εταιρεία μας σύναψε συνεργασία με την «ΚΑΝΔΥΛΑΣ Α.Ε» με σκοπό την αντιπροσώπευση και διάθεση των προϊόντων αυτής στους εξής νομούς και περιοχές:

-Αττικής

-Κορινθίας

-Αργολίδας

-Πόρος

-Σπέτσες

Από 01/01/2018 η εταιρεία μας σύναψε συνεργασία με την «ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε» με σκοπό την αντιπροσώπευση και διάθεση των προϊόντων αυτής στους εξής νομούς και περιοχές:

-Κορινθίας

-Αργολίδας

-Πόρος

-Σπέτσες

-Τρίπολη

-Μέγαρα

-Αγίους Θεοδώρους

Λογότυπο krikrilogo

Από 01/12/2017 η εταιρεία μας σύναψε συνεργασία με την «ΚΕΔΑΠ Α.Ε» με σκοπό την αντιπροσώπευση και διάθεση του 100% Φυσικού χυμού Ρόδι 3ΚΑΛΑ στην Ελληνική αγορά.

Από 01/10/2016 η εταιρεία μας σύναψε συνεργασία με την «TERRA GRECA Α.Ε» με σκοπό την αντιπροσώπευση και διάθεση προϊόντων πιπεριάς Φλωρίνης στην Ελληνική αγορά.

Λογότυπο terra-cretaa

Από 01/10/2015 η εταιρεία μας ξεκίνησε συνεργασία με τον «ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΡΩΝΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ» και την «GG Hellenic Aloe ltd» με σκοπό την αντιπροσώπευση και διάθεση προϊόντων Αρώνιας και Αλόης στην Ελληνική αγορά.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support